loading..

Enkele voorbeelden van zadelhoesjes promoties.


Alle zadelhoesjes worden in eigen kleur gemaakt en bedrukt met uw logo tekst of slogan.
Het is ook mogelijk een zadelhoesje te bedrukken in glow-in-the-dark.

 

Zadelhoesjes een groot succes

 

Met de actie STOP TBC hebben de zadelhoesjes een grote succes opgeleverd.Campagne Stop TBC, voor meer informatie kijk op www.stoptbc.nl.

Actie fietszadelhoesjes succesvol
 

Succesvolle uitdeelactie fietszadelhoesjes in Aalsmeer en Uithoorn

 

Afgelopen weekend konden fietsbezitters in het centrum van Aalsmeer of Uithoorn er bijna niet omheen: een zadel met een fietszadelhoesje van G2. Deze promotieactie was opgezet in het kader van de introductie van de nieuwe naam en logo van G2.

G2, dat zit wel goed!
Zowel in Aalsmeer als in Uithoorn was een promotieteam (kinderen van medewerkers) ingezet om zoveel mogelijk fietsen te voorzien van een hoesje. Ook werden de hoesjes uitgedeeld aan het winkelend publiek in het centrum, of aan het sportend publiek in Kudelstaart. De reacties waren over het algemeen zeer positief. Veel mensen herkenden de informatiefolder die zij afgelopen week in de brievenbus hadden ontvangen. Velen bleken de folder al gelezen te hebben. Ook waren de reacties op de samenwerking tussen de beide gemeenten positief. Dit onderstreept de tekst op de fietszadelhoesjes: G2, dat zit wel goed!
 

Actie fietszadelhoesjes succesvol
 

Rabobank zadelhoesjes actie

 

Rabobank Utrecht e.o. kleurt het universiteitscentrum De Uithof oranje Een team van Rabobank Utrecht e.o. heeft afgelopen dinsdag het universiteitscentrum van Utrecht bezocht. Het doel was om zo veel mogelijk studentenfietsen te voorzien van een zadelhoesje. De boodschap is: ‘Fiets door je studie met de Rabobank’. Veel nieuwsgierige studenten komen het team om uitleg vragen. Teven ook wordt er veel gevraagd naar een extra exemplaar. Zelfs medewerkers van Hogeschool Utrecht komen naar buiten om een zadelhoesje te vragen. Kortom, een geslaagde actie.

Actie zadelhoesjes

 

Zadelhoesjes Marketing

 

Zet je fiets op een druk station en je krijgt elke maand een nieuwe zadelhoes, mét reclame! Aanleiding voor dit artikel is een actie van Sony Ericcson; zij hebben een hoop zadels oranje gekleurd om hun WK actie te promoten. Slim, want zadelhoesjesmarketing werkt. Mensen laten het hoesje weken zitten en verspreiden zo de boodschap door de hele stad. In dit artikel staan meer dan 30 voorbeelden, verzameld in 5 minuten op Delft Centraal.

Kijk niet te snel, kijk goed. Zadelhoezen zijn soms nog beter dan gedacht door de makers: het event waar het over gaat is vaak al geweest. Maar ook zijn er mensen die wel de zadelhoes willen maar geen reclame willen maken: ze draaien de hoesjes binnenste buiten. En wacht dacht je van het hoesje met reclame voor Bakker Bart in Groningen dat op een fiets in Delft terug gevonden wordt?
 

Zadelhoesjes actie

Opening winkel OPEN32 met ondersteuning van zadelhoesjes

 

De opening ging samen met een feestelijke openingsacties: Je kon je als klant laten fotograferen in je nieuwe outfit. Ook zag de hele stad rood met rode zadelhoesjes van OPEN32. Op sommige van deze zadelhoesjes staat een unieke code, waarbij je als klant kans hebt op €50,- deze actie loopt tot 11 september 2010. Heb je nog een zadelhoesje thuis liggen met een code? Kom snel naar de winkel en kijk of jouw code €50,- waard is.
 

Zadelhoesjes promotie

 

NHL zadelhoesjes ....en dit kan natuurlijk ook :)

 

Als een bedrijf teveel geld heeft, dan zie je de onbenulligste dingen langskomen. Gisteren stonden er opeens twee meisjes in ons kantoor die heel vrolijk een cadeautje aanboden. We kregen een zadelhoesje. Op dat zadelhoesje staat: Ik zit op de NHL. En wat doe je dan als volwassen mensen. Je doet zo'n zadelhoesje op je hoofd. Zie eerst mijn collega Joke van Balen, dan ik en dan het meisje van het promotieteam dat weer een foto van ons maakte, zodat we in de volgende NHL-magazine te zien zijn als dolenthousiaste gebruikers van de NHL-zadelhoes
 

Zadelhoesjes bestellen

 

Nieuwe hype: reclame via zadelhoesjes

 

Op 11 september valt het nieuwe nummer van de Vogelvrije Fietser bij de Fietsersbond-leden op de mat. Met daarin onder meer een artikel over de nieuwste reclame-rage: zadelhoesjes. Alvast een voorproefje.

Hype
Ooit trokken we gewoon een plastic tas over ons zadel. Maar in 2006 werd het oerzadelhoesje door Van Slobbe (www.fietszadelhoesje.nl) geboren. Inmiddels zijn hoesjes met lollige teksten niet aan te slepen. Het einde van de hype is nog niet in zicht.
 

Zadelhoesjes inzetten

 

Zadelhoesjes actie

 

ROOD-leden gingen vanmiddag op pad om handtekeningen op te halen tegen de afbraak van het hoger onderwijs bij verschillende instellingen van Hogeschool Rotterdam. Daarnaast werd de fietsenstalling van het Erasmus MC de Willem de Kooing Academie opgesierd met ROOD-zadelhoesjes.
Alle fietszadels bij het Erasmus MC kleurden ROOD
 

Zadelhoesjes acties

Ook provincies aan de zadelhoesjes

 

Ook provincies promoten op deze manier hun stad en dorp. Dit zadelhoesje is ook te koop voor particulieren. Stevige hoesjes tegen weer en wind, ideaal voor een fiets zadel met een klein scheurtje

Zadelhoesjes bedrukken
 

Zadelhoesjes promotie

 

Zadelhoesjes voor promotie 14 078 Antwoord© in Papendrecht
De gemeente Papendrecht is afgelopen week begonnen met de verspreiding van gratis zadelhoesjes. Met de hoesjes wil de gemeente het nieuwe 5-cijferige publieksnummer 14 078 Antwoord© onder de aandacht brengen. Voor bijvoorbeeld het maken van een afspraak of het doorgeven van een (overlast)melding bellen inwoners en organisaties voortaan het nieuwe 5-cijferige telefoonnummer 14 078 Antwoord©. Zadelhoesjes Papendrecht: 14 078 Antwoord©
 

Zadelhoesjes acties
 

Zadelhoesjes als campagne materiaal

 

PvdA, dan zit je goed! Dinsdagochtend was de laatste dag dat de PvdA Culemborg campagne voerde. Honderden fietsen op het NS-station kregen een zadelhoesje. Zes PvdA'ers gingen de stallingen in om zadels van een origineel PvdA-hoesje te voorzien.

Zadelhoesjes campagnes